Werkplaats overzicht

“Bedrijfswagens zijn mijn passie”

Path 2 Copy

Collega aan het woord:

Angelo Opdam

Eerste Autotechnicus


Terug naar alle verhalen

Het is druk in de werkplaats van Mooren Auto wanneer Angelo zijn handen uit de mouwen steekt voor een onderhoudsbeurt aan een bedrijfswagen. "Bedrijfswagens zijn mijn passie" zegt Angelo terwijl hij zijn gereedschapskist opent. "Ze zijn groter, logger en het is vaak meer werk dan alleen een routine onderhoudsbeurt. Dat is wat me aantrekt. De materialen zijn zwaarder en het is meer sleutelen, meer uitdaging.

Hij buigt zich over het motorblok van de bedrijfswagen en controleert zorgvuldig op slijtage en mogelijke problemen. "Bij bedrijfswagens letten we extra op de banden en remmen" legt Angelo uit terwijl hij een kritische blik werpt op de remblokken. "Een bedrijfswagen wordt vaak intensiever gebruikt dan een personenauto. En we kijken op het onderhoud vooruit, daarover geven we advies. Klanten verdienen geld met bedrijfsauto's, dus kunnen ze niet te vaak in de garage staan. Snel en effectief werken is belangrijk. 

Alles waar we aan beginnen, kunnen we zelf afmaken.

Met zijn ervaring van ruim vijf jaar bij Mooren Auto geniet Angelo van het diverse werk in de werkplaats. "Hier onderhouden en repareren we alle automerken," vertelt hij met een glimlach. "En het mooiste is, dat we alles zelf kunnen oplossen. Geen uitbesteding van reparaties. Dat betekend dat we alles waaraan we beginnen ook kunnen afmaken." 

Het leukste aan zijn werk? "De afwisseling! We draaien hier niet om merken heen. Van kleine reparaties tot grote klussen, we kunnen het maken. Maar het hoogte punt voor mij is wanneer een klant weer tevreden met een veilige auto de weg op gaat. Dat is waarvoor ik het doe."

Werkplaats actiefoto - Angelo Path 2 Copy 2