Kijk mee met onze collega's

Benieuwd hoe een werkdag bij Mooren Auto eruit ziet? Onze collega's nemen je graag mee.
Wessel

“Als er iets complex de garage binnenkomt, duik ik erop”

De auto kreeg ik gisteren binnen, het is een 4 cilinder die nog op 3 cilinders liep. Dat kan betekenen dat er iets mis is met de brandstoftoevoer, het kan betekenen dat de luchttoevoer niet goed is, het kan betekenen dat een bobine stuk is, maar er kan ook iets mis zijn met de bougies.
Lees het verhaal van Wessel
Angelo

“Bedrijfswagens zijn mijn passie”

Ik geef nu een bedrijfswagen een onderhoudsbeurt. Mooi werk, bedrijfswagens zijn groter en logger dan personenauto’s, daar houd ik van. De materialen die gebruikt worden, zijn ook zwaarder. Het is meer sleutelen.
Lees het verhaal van Angelo
DSC00109

“Ik noem mezelf een autodoktor”

Bjorn kun je vinden in de werkplaats bij Mooren Auto. Omringd door voertuigen en gereedschap. Aan één van de 14 bruggen werkt hij aan zijn eigen project. "Ik ben het vak van automonteur ingegaan vanwege mijn liefde voor het sleutelen aan auto's."
Lees het verhaal van Bjorn
Stefan

“Als je alle merken wilt doen, moet je daarvoor ook de kennis in huis hebben”

Mooren Auto is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1984 en uitgegroeid tot een modern en veelzijdig autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service, met 25 medewerkers. Stefan is al bijna 30 jaar werkzaam voor Mooren Auto als werkplaatschef. Net als auto's zorgt hij ervoor dat hijzelf, de monteurs maar ook de werkplaats is voorbereid op de toekomst.
Lees het verhaal van Stefan
Roel

“Na een training denk ik: "daar kan ik wat mee!"”

Roel buigt zich in de werkplaats over een storing aan een turbo die veel vraagtekens oproept. "Dit zou een mooi onderwerp voor een training zijn" zegt hij lachend. Ik volg op dit moment het technisch opleidingsplan, aangeboden door Mooren Auto.
Lees het verhaal van Roel
Vincent T.

“Laat mij maar lekker sleutelen!”

"Ik ben niet zo van het diagnose stellen en de hele dag achter een computer zitten, laat mij maar lekker sleutelen. Bijvoorbeeld een versnellingsbak uit elkaar halen en reviseren."
Lees het verhaal van Vincent
DSC00079

“Een tevreden klant, daar kan ik van genieten”

De deur van een auto maakt op de snelweg continu een fluitend geluid. Het rubber dichtte niet alles af, daardoor kon de deur niet helemaal goed sluiten. Ondanks het een klein kiertje was, gaf het een ongelofelijk lawaai wanneer de wind erop stond. Voor mij de taak om de deur op nieuw af te stellen. Na een testrit bleek het probleem te zijn verholpen. Dat geeft mij een fijn gevoel.
Lees het verhaal van Niel