Mooren Auto buiten

Over ons | Mooren Auto

Mooren Auto is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij zijn jouw partner in mobiliteit.

Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1986

Mooren Auto is een begrip in de regio. Een betrouwbaar familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring en nog altijd even ambitieus als toen. We beschikken over een  moderne werkplaats, ingericht met de nieuwste apparatuur, waar ons team vakkundige professionals werkt. Stuk voor stuk liefhebbers, die jou uitstekend kunnen adviseren en in staat zijn om elke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsdiensten en scherpe prijzen;
daar gaat het ons om. We hebben elke dag de drive om onze klanten blij te maken en uit reviews blijkt dat zij dit ook zo ervaren. Daar zijn we trots op!

Een familiebedrijf sinds 1986

Showroom

In onze showroom vind je een indrukwekkend aanbod occasions van meer dan 100 betrouwbare personenauto's en bedrijfswagens. In verschillende prijsklassen en altijd afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Onze verkopers zijn zes dagen per week aanwezig om je te voorzien van advies. De koffie staat sowieso altijd klaar. Grote kans dat je bij ons slaagt, want uiteraard is ook een proefrit mogelijk. Of je nu wilt kopen of leasen, wij bieden je een passende oplossing. 

Werkplaats

Bij Mooren Auto onderhouden we auto’s in onze werkplaats volgens de fabrieksspecificaties, zo behoudt jouw auto de fabrieksgarantie. Je ontvangt sowieso standaard een jaar garantie op al onze werkzaamheden en vervangende onderdelen. Dit geldt voor auto’s die wij verkopen, maar ook voor auto’s die bij een andere merkdealer zijn gekocht. We realiseren ons dat de prijs voor jou belangrijk is, maar kwaliteit en service zijn dat voor ons ook. Daar moet jij op kunnen rekenen en
dus kijken we altijd vooruit. Zien we dat een onderdeel binnenkort aan vervanging toe is, met een bijbehorende reparatie als gevolg? Dan ontvang jij altijd eerst een prijsopgave en gaan we na akkoord aan de slag. Zo zorgen we er samen voor dat jij veilig de weg op kan.

Showroom + Werkplaats Path 2 Copy 2